OPEN ATELIERS 2018

July 16, 2018

De twee laatste weekends van september gaf ik jarenlang als gids de rondleidingen op de overzichtstentoonstelling van Open Ateliers, district Antwerpen en nu, in de editie van 2018 stel ik zelf ook een aantal werken tentoon. Ik heb geen atelier in het district Antwerpen, en werk in Brasschaat, vandaar dat het eigenlijk uitzonderlijk is, want Open Ateliers is bedoeld voor kunstenaars van alle discplines die een atelier in het district Antwerpen kunnen openstellen.

Kom gerust een kijkje nemen op de overzichtstentoonstelling in het Zuiderpershuis, om vervolgens met je fiets een zelf uitgestippeld parcours te volgen binnen het district om de werkplek van de kunstenaar in kwestie te bezoeken.

Bekijkt u ook de nieuwe website - en plan alvast al welke kunstenaars u aan het werk wil zien in hun ateliers. http://www.openateliers.be/OA18

Mis ook de geplande evenementen niet.

We zijn weer vertrokken ... bekijkt u onze nieuwe website - en plan alvast al welke kunstenaars u aan het werk wil zien in hun ateliers. Mis ook de overzichtstentoonstelling met de evenementen niet. 
http://www.openateliers.be/OA18

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

 recent 

March 14, 2019

August 7, 2018

July 31, 2018

July 16, 2018

May 9, 2018

Please reload

 archief 

Please reload

 wil je niets missen? 

Bekijk al mijn nieuwste creaties via mijn facebookpagina.

 de rode draad van KE 

Onder de naam Kristina Embregts of KE

Kunstenaar -Edelsmid vervaardig ik zilverkunst, artistieke juwelen en sieraden uit zilver en goud. Daarnaast maak ik ook installaties, schilderijen en beeldhouwwerken. 

De rode draad doorheen al mijn creaties is hergebruik, duurzaamheid en recyclage met inspiratie uit de natuur en de urban omgeving.

 sitemap 

Kristina Embregts  | 2930 Brasschaat  |  +32486748867  |  BTW  BE0678701377

© 2017 by Margo de Lange. Proudly created with Wix.com