wil je niets missen? 

Bekijk al mijn nieuwste creaties via mijn facebookpagina.

 de rode draad van KE 

Onder de naam Kristina Embregts of KE

Kunstenaar -Edelsmid vervaardig ik zilverkunst, artistieke juwelen en sieraden uit zilver en goud. Daarnaast maak ik ook installaties, schilderijen en beeldhouwwerken. 

De rode draad doorheen al mijn creaties is hergebruik, duurzaamheid en recyclage met inspiratie uit de natuur en de urban omgeving.

 sitemap 

Kristina Embregts  | 2930 Brasschaat  |  +32486748867  |  BTW  BE0678701377

© 2017 by Margo de Lange. Proudly created with Wix.com

DAWN

August 7, 2018

 

Van glitter en 'bling bling' hou ik niet, maar toen ik de mogelijkheden van goudverf ontdekte, werd ik werkelijk omver geblazen. Het licht speelde erin en elke minuut van de dag veranderde het schilderij of de collage spectaculair. Daarom heb ik de serie werken die ik net maakte met goud, ook DAWN genoemd, maar het zou ook OCHTENDGLOREN of ZONSOPGANG kunnen zijn. Als de dag langzaam over het schilderij voorbij schuift, verandert de gloed en dat is puur genieten. Het doet me denken aan de MORGENSTIMMUNG van GRIEG. Ik drink er

s' ochtends graag mijn koffie bij met een krokant broodje en ik geniet van de zonnestralen, ook al is het buiten donker, alsof ik ergens in een ver en exotisch land de mooiste horizon bekijk.

 

 

 

 Een drietal jaar geleden schilderde ik OCHTENDSTOND ;-)

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

 recent 

March 14, 2019

August 7, 2018

July 31, 2018

July 16, 2018

May 9, 2018

Please reload

 archief 

Please reload