top of page

OPEN ATELIERS 2018

De twee laatste weekends van september gaf ik jarenlang als gids de rondleidingen op de overzichtstentoonstelling van Open Ateliers, district Antwerpen en nu, in de editie van 2018 stel ik zelf ook een aantal werken tentoon. Ik heb geen atelier in het district Antwerpen, en werk in Brasschaat, vandaar dat het eigenlijk uitzonderlijk is, want Open Ateliers is bedoeld voor kunstenaars van alle discplines die een atelier in het district Antwerpen kunnen openstellen.

Kom gerust een kijkje nemen op de overzichtstentoonstelling in het Zuiderpershuis, om vervolgens met je fiets een zelf uitgestippeld parcours te volgen binnen het district om de werkplek van de kunstenaar in kwestie te bezoeken.

Bekijkt u ook de nieuwe website - en plan alvast al welke kunstenaars u aan het werk wil zien in hun ateliers. http://www.openateliers.be/OA18

Mis ook de geplande evenementen niet.

We zijn weer vertrokken ... bekijkt u onze nieuwe website - en plan alvast al welke kunstenaars u aan het werk wil zien in hun ateliers. Mis ook de overzichtstentoonstelling met de evenementen niet. http://www.openateliers.be/OA18

 recent 

 archief 

bottom of page