top of page

DAWN

Van glitter en 'bling bling' hou ik niet, maar toen ik de mogelijkheden van goudverf ontdekte, werd ik werkelijk omver geblazen. Het licht speelde erin en elke minuut van de dag veranderde het schilderij of de collage spectaculair. Daarom heb ik de serie werken die ik net maakte met goud, ook DAWN genoemd, maar het zou ook OCHTENDGLOREN of ZONSOPGANG kunnen zijn. Als de dag langzaam over het schilderij voorbij schuift, verandert de gloed en dat is puur genieten. Het doet me denken aan de MORGENSTIMMUNG van GRIEG. Ik drink er

s' ochtends graag mijn koffie bij met een krokant broodje en ik geniet van de zonnestralen, ook al is het buiten donker, alsof ik ergens in een ver en exotisch land de mooiste horizon bekijk.

Een drietal jaar geleden schilderde ik OCHTENDSTOND ;-)

 

 recent 

 archief 

bottom of page