REMAKE ATELIER KE

March 14, 2019

 

Het atelier is eindelijk een 'thuis' geworden, een lekkere plek waar je naar verlangt als het buiten weer guur is of gewoon, wanneer je een juweel wil vervaardigen. Dat hebben we te danken aan onze eigen inzet en het ongelooflijk talent van één van ons, om in te richten, te schilderen, tapijttegels te leggen en zelfs te timmeren (zie de mooie toog waarachter onze stavelijen zich bevindien). Op afspraak blijft iedereen steeds welkom, voor wat dan ook. Het is en blijft een atelier, maar je kan er ook genieten van een permanente tentoonstelling van onze zilverjuwelen.

maar direct bij de makers een keuze kunnen maken, een drankje gebruiken en kiezen en keuvelen,

het hoort er allemaal bij. Voor de luttele prijs van € 25 kan je ook op het atelier komen werken na afspraak. Er is ook plaats aan een werktafel voor 8 personen, voor een workshop.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

 recent 

March 14, 2019

August 7, 2018

July 31, 2018

July 16, 2018

May 9, 2018

Please reload

 archief 

Please reload

 wil je niets missen? 

Bekijk al mijn nieuwste creaties via mijn facebookpagina.

 de rode draad van KE 

Onder de naam Kristina Embregts of KE

Kunstenaar -Edelsmid vervaardig ik zilverkunst, artistieke juwelen en sieraden uit zilver en goud. Daarnaast maak ik ook installaties, schilderijen en beeldhouwwerken. 

De rode draad doorheen al mijn creaties is hergebruik, duurzaamheid en recyclage met inspiratie uit de natuur en de urban omgeving.

 sitemap 

Kristina Embregts  | 2930 Brasschaat  |  +32486748867  |  BTW  BE0678701377

© 2017 by Margo de Lange. Proudly created with Wix.com